Golf4All Drive In

Eerste wedstrijd als voorloper op het nieuwe seizoen van “Race to the Moon”

Blanco scorekaarten kan u oppikken bij de wedstrijddesk, hoogst waarschijnlijk op het terras. Leden van Millennium betalen een wedstrijdfee ter plaatse van 5 € .

Members Golf4All “VGC Virtual Golf Club”
Individuele deelname 65€ – Individual participation 65€ – Participation individuelle 65€ Voor de gastspelers gelieve op tijd bedrag over te schrijven op BE77 0019 2060 4242 met vermelding van uw naam en datum van de wedstrijd. Race to the Moon tickets kunnen niet gebruikt worden voor deze wedstrijd.

Free membership Golf4All “VGC Virtual Golf Club” -Gratis Lidmaatschap
http://www.golf4all.be/golfclub

Hieronder vindt u uw strokes. . Blader naar de juiste pagina en druk deze eventueel af. Scorekaarten dienen electronisch ingevuld te worden via de #begolf app. Na het beeindigen van uw ronde, verifiëren jullie de scores en u geeft de scores in voor wie u gemarkeerd heeft of de handigste van het gezelfschap geeft de scores in voor gans de flight want er zijn geen markers toegekend. Dat doe je zelf bij het begin van uw ronde.

Het nieuwe golfseizoen staat weer voor de deur. Ook dit jaar organiseert Golf4All een “Race to the Moon” een open golf wedstrijd voor spelers met een HCP tot 36. De 4 beste resultaten worden opgeteld en op het einde van het seizoen hebben we in beide categoriën een overall winner.

Wil je uw bedrijf in de kijker zetten op deze wedstrijden ? Dat kan via onze “Eagle Business” formule. Wil u graag een golfcompetitie organiseren ? Wij nemen de wedstrijdadministratie graag voor onze rekening. Aarzel niet om ons te contacteren op info@golf4all.be